Esityksen tilaajille
- (PDF)

-(HTML- versio)


Yläasteen 9-luokkalaisille suunnattu Luovuuskoulupäivä sisältää vierailun Taidematkailukohde Pelimannimäellä, josta saa lainaksi kansiollisen hauskaa luovuutta koulun arkea piristämään.

Oppitunneilla on kivempaa, kun matematiikkaa opitaan taikatemppujen keinoin, musiikin tunnilla soittaminen onkin helppoa YHTÄKÖYTTÄ- orkesterin avulla. KUN OPPILAS EI OSAA, opettajalla on keinot muuttaa osaamattomuus voitoksi. HÄIRIKKÖ OPPILAIDEN HÄVITYSTEMPPU on joskus käytännöllinen.

LUOVALLA KONFLIKTIEN HALLINNALLA voi rangaista positiivisella tavalla.

Kielten tunneille kotitalouteen, opinto-ohjaukseen jne. on omat juttunsa.

Opettaja oppii muutamassa minuutissa välitunnin aikana temppuja, jotka oppilaat muistavat vielä aikuisenakin.

Oppilaille muodostuu positiivinen kuva taiteesta ja luovuudesta. Taidematkailukohde Pelimannimäki on ainutlaatuinen, koulun opetustakin tukeva kohde, jossa taiteen ja luovuuden lisäksi on konkreettista kierrätystä, toisten huomioimista (kehitysmaat), esimerkki pitkäjännitteisestä työstä, ekologisuutta ja vaikka mitä!

Luovuuskoulupäivää on tukenut Satakunnan Taidetoimikunta.

Tulossa luovuusaiheinen esitelmä, joka on samalla esitys. Antti valmistelee sitä Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahaston tuella. Esitelmä sopii jatkoksi Luovuuskoulupäivään, aikuisille tai vaikkapa matkailualan opiskelijoille.

©2005 Antti Tuomento - Porin Websuunnittelu